Om vår verksamhet:

Norraby Krog är en restaurang i utkanten av Tranås, belägen på Tranås Golfklubb.  Vi har en trivsam atmosfär, vi har också en ambition att leverera högklassig mat och service till våra gäster. Efter årsskiftet kommer vi att etablera en ny restaurang nere på stan i Tranås. Vi har en väl utvecklad verksamhet som innefattar företagsevent, catering, matlagningskurser och middagar.

Vi söker en ny restaurangchef till båda våra krogar!

Som restaurangchef är du ytterst ansvarig för verksamheten i vår matsal. Du har ett resultat- och personalansvar. Det ekonomiska ansvaret för tjänsten innebär att du kan bemanna avdelningen kostnadseffektivt, sätta rätt priser på våra produkter och kontinuerligt arbeta för merförsäljning. Som restaurangchef är det även ditt yttersta ansvar att totalupplevelsen av dryck och service håller hög nivå. Tillsammans med vår köksmästare arbetar du för en ständig utveckling med stort fokus på gästens serviceupplevelse i våra restauranger.

Vem är du som vi söker?

Vi ser att du har en passion för mat & dryck och brinner för att ge gäster bästa tänkbara service. Du är en synlig ledare som coachar och skapar arbetsglädje och engagemang i ditt team. Du har arbetat flera år inom restaurangbranschen. Du har en mycket god förmåga att bygga långsiktiga relationer och är lyhörd gentemot både gäster och medarbetare.

Sommelierutbildning är meriterande men inte ett krav. Det är med största vikt att du har gedigna ledaregenskaper och att du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. I rollen som restaurangchef måste du vara kommunikativ samt strukturerad med en förmåga att ha ett helikopterperspektiv över verksamheten.

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar.

Vi kallar sökande till intervju löpande. Du är välkommen att skicka ditt CV till johanna@norrabykrog.se