Catering
Catering – Visst är det bekvämt att få hem maten färdiglagad! Vi har färdiga förslag på standardmenyer men vill du i stället vill ha en skräddarsydd meny som passar just dina önskemål så kan vi naturligtvis erbjuda detta också. Vi på Norraby Hotell & Krog är flexibla till den miljö du vill servera din catering i. Något som ska serveras ute på en ö i sjön måste, om inte annat av praktiska skäl, utformas och hanteras på ett annat sätt än det som ska serveras i ditt hem.
Unna dig lyxen att kunna lägga all uppmärksamhet på gästerna!
Bufféer
Italienaren
– Coppa di parma med marinerade kronärtskockor
– Bresaola med melon och tomatsallad
– Mortadella med risonisallad
– Mozzarella caprese med blandade oliver
– Salami med rostad paprika och bönsallad
– Grillad salsiccia med parmesangratinerad fänkål
– Pestobakad kycklingfilé med ruccola och parmesansallad
Hembakt bröd
Olivolja
Balsamic vinäger
Pesto
Grisini
325 kr/person
Liten tiramisû till efterrätt 65 kr/person
Italienaren piccolo
– Coppa di parma med melon och tomatsallad
– Mortadella med risonisallad
– Mozzarella caprese med blandade oliver
– Salami med rostad paprika och bönsallad
– Pestobakad kycklingfilé med ruccola och parmesansallad
Hembakt bröd
Olivolja
Balsamic vinäger
Pesto
Grisini
265 kr/person
Liten tiramisû till efterrätt 65 kr/person
Blandad buffé
– Citron- och timjanbakad laxfilé
– Rosépepparstekt kycklingbröst
– Sotad fläskfilé
– Rostad broccolisallad med purjolök och pumpakärnor
– Tomatsallad med picklade rödlök
– Potatisgratäng
– Örtyoghurt
– Peppardressing
Grönsallad
Hembakat bröd med vispat smör
295 kr/person inkl. moms
Vid beställningar under 20 personer tillkommer 20 kr/person.
3-rätters menyer
Meny 1
Förrätt:
Carpaccio på bresaola med rostade pinjenötter, pesto, parmesan och ruccola.
Varmrätt:
Halstrad regnbåge ifrån Vänern med potatisstomp, sandefjordsås, forellrom och sauterad mangold.
Dessert:
Creme brûlée med rårörda bär.
485 kr/person
Meny 2
Förrätt:
Tonfisk tartar med avocadocreme, mango och soja- och chili majonnäs
Varmrätt:
Kalvytterfilé med potatis- och parmesanterrine, gula betor ifrån Sunnegården grönsaker, sotad lök och rödvinssås.
Dessert:
Champagnemousse med hjortron och mandel.
595 kr/person