Catering

Catering – Visst är det bekvämt att få hem maten färdiglagad! Vi har färdiga förslag på standardmenyer men vill du i stället vill ha en skräddarsydd meny som passar just dina önskemål så kan vi naturligtvis erbjuda detta också. Vi på Norraby Hotell & Krog är flexibla till den miljö du vill servera din catering i. Något som ska serveras ute på en ö i sjön måste, om inte annat av praktiska skäl, utformas och hanteras på ett annat sätt än det som ska serveras i ditt hem.

Unna dig lyxen att kunna lägga all uppmärksamhet på gästerna!

Bufféer

Italienaren

– Coppa di parma med marinerade kronärtskockor
– Bresaola med melon och tomatsallad
– Mortadella med risonisallad
– Mozzarella caprese med blandade oliver
– Salami med rostad paprika och bönsallad
– Grillad salsiccia med parmesangratinerad fänkål
– Pestobakad kycklingfilé med ruccola och parmesansallad

Hembakt bröd
Olivolja
Balsamic vinäger
Pesto
Grisini

325 kr/person

Liten tiramisû till efterrätt 65 kr/person

Italienaren piccolo

– Coppa di parma med melon och tomatsallad
– Mortadella med risonisallad
– Mozzarella caprese med blandade oliver
– Salami med rostad paprika och bönsallad
– Pestobakad kycklingfilé med ruccola och parmesansallad

Hembakt bröd
Olivolja
Balsamic vinäger
Pesto
Grisini

265 kr/person

Liten tiramisû till efterrätt 65 kr/person

Blandad buffé

– Citron- och timjanbakad laxfilé
– Rosépepparstekt kycklingbröst
– Majsfritters
– Gurkasallad med fetaost och picklad rödlök
– Blomkålsallad med sockerärtor och chili
– Potatissallad med purjolök och kapris
– Örtyoghurt
– Peppardressing

Grönsallad
Hembakat bröd med vispat smör

285 kr/person inkl. moms

Vid beställningar under 20 personer tillkommer 20 kr/person.

3-rätters menyer

Meny 1

Förrätt:
Carpaccio på bresaola med rostade pinjenötter, pesto, parmesan och ruccola.

Varmrätt:
Halstrad regnbåge ifrån Vänern med potatisstomp, sandefjordsås, forellrom och sauterad mangold.

Dessert:
Creme brûlée med rårörda bär.

485 kr/person

Meny 2

Förrätt:
Löjrom med klassiska tillbehör och potatischips.

Varmrätt:
Kalvytterfilé med ljummen potatissallad på fänkål, rädisor, ruccola, parmesan, kapris och rödvinssås.

Dessert:
Champagnemousse med hjortron och mandel.

595 kr/person

Vid sällskap under 6 personer tillkommer 45 kr/person.