Norraby Hotell 

Vi har sett en möjlighet att utveckla upplevelsen våra gäster får när dom besöker oss. Nu också med boende i vår natursköna miljö. Norraby Hotell & Krog är omgivet av fantastisk natur. Hotellet ligger ett stenkast från vår vackra sjö Sommen.

För dig som gäst innebär det närhet till natursköna promenader, motionsrundor och bad. Intill hotellet finns motionsspår. Vill du hellre träna inne är du välkommen att prova hotellets gym. För den som önskar ytterligare aktiviteter så som golf så är vi bokstavligt talat granne med Tranås Golfklubb.

Vi har 30 rum som är fördelade i olika prisklasser. Både företag och privatpersoner, golfare, fiskare och turister är välkomna. Vi erbjuder enkelrum eller dubbelrum. Alla våra rum är utrustade med gratis wi-fi.

Vi kan erbjuda hel- eller halvpension, boende med eller utan frukost och för den som vill konferera, naturskönt belägna konferenslokaler utrustade med fri wi-fi och alla nödvändiga faciliteter.

Med närheten till Krogen, sjön, golfen, fisket och Tranås, så hoppas vi verkligen att ni kommer att trivas hos oss. Vi finns till för dig och syr gärna ihop en vistelse efter dina önskemål. Hjärtligt välkommen!

Vi tillämpar Visitas allmänna avbokningsregler.

Priser Norraby Hotell 2022

Högsäsong 16 mars- 14 oktober

Enkelrum 1150 kr inkl. frukost
Dubbelrum 1525 kr inkl. frukost

Extrasäng 300 kr inkl. frukost

Lågsäsong 15 oktober-15 mars ingen frukostservice

Enkelrum 800 kr
Dubbelrum 950 kr

Extrasäng 150 kr

Veckopris utan frukost

Lågsäsong 3460 kr
Högsäsong 4930 kr

Ej frukost

Avgår 125 kr

För förfrågan om boende, var vänlig fyll i följande:

(Om du är golfare)
Hotell-1
Hotell-2
Hotell-3
Hotell-4
Hotell-6
Hotell-5