Norraby Hotell & Krog

Vi har sett en möjlighet att utveckla upplevelsen våra gäster får när dom besöker oss. Nu också med boende i vår natursköna miljö. Norraby Hotell & Krog är omgivet av fantastisk natur. Hotellet ligger ett stenkast från vår vackra sjö Sommen.

För dig som gäst innebär det närhet till natursköna promenader, motionsrundor och bad. Intill hotellet finns motionsspår. Vill du hellre träna inne är du välkommen att prova hotellets gym. För den som önskar ytterligare aktiviteter så som golf så är vi bokstavligt talat granne med Tranås Golfklubb.

Vi har 30 rum som är fördelade i olika prisklasser. Både företag och privatpersoner, golfare, fiskare och turister är välkomna. Vi erbjuder enkelrum eller dubbelrum. Alla våra rum är utrustade med gratis wi-fi.

Vi kan erbjuda hel- eller halvpension, boende med eller utan frukost och för den som vill konferera, naturskönt belägna konferenslokaler utrustade med fri wi-fi och alla nödvändiga faciliteter.

Med närheten till Krogen, sjön, golfen, fisket och Tranås, så hoppas vi verkligen att ni kommer att trivas hos oss. Vi finns till för dig och syr gärna ihop en vistelse efter dina önskemål. Hjärtligt välkommen!

Vi tillämpar Visitas allmänna avbokningsregler.

 

För förfrågan om boende, var vänlig fyll i följande:

  Namn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Ev. företag

  Ankomst (obligatorisk)

  Antal nätter (obligatorisk)

  Antal gäster (obligatorisk)

  Golf-id(om du är golfare)

  Specifika önskemål

  Tel: 0140-194 35

  Mail: info@norrabykrog.se

  }

  Öppettider

  Vi har möjlighet till catering, konferens, middag och övriga arrangemang året runt.

   

   

  Dagens lunch

  vi har stängt lunchserveringen till vecka 8